Samolepící etikety, barvící TTR pásky

Nabízíme široký sortiment spotřebního materiálu pro termotiskárny a termotransferové tiskárny jako jsou samolepící etikety, nalepovací štítky, visačky a textilní stuhy. Dále můžeme nabídnout širokou škálu barvících TTR pásek pro potisk etiket.

V oblasti pro tisk a nanášení etiket působí naše firma již mnoho let. Díky tomu jsme schopni zakazníkovi pomoci s výběrem vhodného materiálu pro značení. V nabídce máme samolepící etikety a štítky, visačky, textilní stuhy a barvící TTR pásky a folie. Náš sortiment se skládá z široké škály rozměru, materiálů a lepidel, které lze různě kombinovat a docílit tak požadavané odolnosti, lepivosti atd.

Samolepící etikety a štítky, visačky se skládají z materiálu (termopapír, papír, plast atd.) a lepidla. Pro nabídku potřebujeme znát požadovaný rozměr etiket (šířka x výška), požadavky na odolnost, povrch na který se bude lepit a podmínky při nalepování. Zakázkově lze tyto materiály předtisknout a poté dotiskávat jen proměnné údaje. V případě, že budete etikety potiskávat, uveďte způsob potisku (termo nebo termotransfer), případně model tiskárny.

Barvící TTR pásky a fólie jsou určeny pro potisk etiket, štítků a visaček. Barvivo je teplem přenášeno na povrch etiket (výjimkou jsou etikety z termopapíru, kde se tiskne bez barvící TTR pásky). Pro výběr vhodné pásky potřebujeme znát šířku a materiál etiket, typ tiskárny. V případě zaslání vzorků etiket Vám doporučíme vhodnou pásku.